Få råd til at renovere energirigtigt

Få råd til at renovere energirigtigt

Flere og flere efterspørger i dag gode råd til, hvordan de kan spare på energien. Både af hensyn til klimaet, men også af hensyn til de økonomiske besparelser, der følger med. Nu kan du få professionel hjælp og vejledning af din lokale installatør, Styding VVS ApS.

Virksomheden har uddannet en energivejleder, der ud over at være specialist inden for sit eget byggetekniske område også kan vejlede om energibesparelser i din bolig eller virksomhed.

”Uddannelsen som energivejleder betyder, at jeg kan identificere mulige energibesparelser i hjemmet eller virksomheden ved at gennemgå bygningens installationer, herunder varme, ventilation og lys. Der er ofte gode muligheder for at spare penge på både el- og varmeregningen med fornuftige tilbagebetalingstider. Derudover vil jeg kunne pege på de dele af klimaskærmen, herunder vinduer eller isolering, det kan være en fordel at få en fagmand til at se på, fordi de kan rumme potentialer for energibesparelser,” siger Jens Michaelsen og fortsætter:

”Mange boligejere tøver med at investere i energibesparelser, fordi de har svært ved at få overblik over de mange muligheder, der er i dag, samt hvilke løsninger der kan give dem de største besparelser. Det er vi nu fuldt ud kvalificeret til at hjælpe dem med.”

Kunderne efterspørger viden

Undersøgelse har vist, at boligejere typisk henvender sig til deres lokale håndværker, når de har planer om at renovere boligen. Derfor er det også oftest ham de spørger til råds om mulighederne for at renovere energirigtigt.

”Som installatør skal man være klar til at hjælpe kunderne med det, de henvender sig med. Derfor er det vigtigt, at vi nu har fået den nødvendige viden på det her område, så vi ikke blot er i stand til at udføre renoveringen af kundens installationer i praksis, men også kan rådgive om, hvordan de kan gøre det energirigtigt,” siger Jens Michaelsen

Uddannelsen som energivejleder udbydes af TEKNIQ, Teknologisk Institut, Dansk Byggeri, Energitjenesten samt Videncenter for Energibesparelser. På www.energivejlederen.dk kan du læse meget mere om, hvad en energivejleder kan hjælpe dig med.

Styding VVS

v/ Jan Lillelund og Jens Michaelsen, Tingvejen 30 N, 6500 Vojens. info@stydingvvs.dk, Tlf. 74 50 73 07, CVR. 67143817