Hapero – Bioteknik

I rigtig mange år har træpillefyr leveret CO2-neutral varme til danske husstande. Bioteknik Hapero Video Teknologien er løbende blevet forbedret, men indtil nu har ingen tænkt på kedlernes støjforurening. Derfor er der grund til at lytte til den nyeste generation på markedet.

  • Hvis det ikke lyder fristende nok, at Hapero-pillefyret er den hidtil mindste, BioTeknik i Næstved har præsenteret for sine kunder, så bør man prøve at lægge øre til. De fleste boligejere skal have koblet pillefyret på i fyrkælder eller bryggers. Her ligger som regel andre praktiske husholdningsopgaver, måske vask, så det er af stor betydning, at det nye fyr ikke fylder ret meget, at det ikke sviner, og at det ikke larmer.
  • Problemet løst
  • – Tidligere generationer af træpillefyr har for det første været væsentligt større, forklarer Kenneth Davidsen, BioTeknik i Næsted. – De helt gamle pillefyr krævede endvidere en del vedligeholdelse og rensning, og indtil nu har de alle haft det problem, at de bl.a. larmede forfærdeligt ved tænding. Hapero løser alle de problemer.
  • Lille og effektiv
  • Men målene 54 cm x 60 cm x 114 cm er Hapero fyret markedets mindste. Energiudnyttelsen er oppe på 97 %, og træpillerne er CO2-neutrale, da de levende træer jo har optaget CO2 fra atmosfæren. Indendørs og udendørs følere sikrer, at fyret arbejder i nøje overensstemmelse med varmebehovet, og med den hidtil mest støjsvage tænding, bliver det til at opholde sig i samme lokale som fyret. Tanken til træpiller derimod kan monteres uden for huset eller i en tilbygning op til 20 meter væk. Det vil sige, at man næsten heller ikke har støjgener fra indsugningen af træpillerne.
  • Nyeste generation
  • – Hapero er udviklet af den samme ingeniør, der introducerede de første automatiske træpillefyr for 30 år siden, fortæller Kenneth Davidsen. – Han har i dag startet sit eget firma for at udvikle sine egne ideer om et træpillefyr, som det faktisk er til at have i huset. Jeg synes, han har fuldført sin mission med Hapero fyret, der kom på markedet herhjemme i oktober sidste år.
  • Med det lille, effektive og altså støjsvage træpillefyr regner Kenneth Davidsen med, at den miljøvenlige opvarmningsform vil brede sig til endnu flere boliger i Danmark.

 

Kontakt os for et uforbindende tilbud, og lad os sammensætte det helt rigtige anlæg til dig

Styding VVS

v/ Jan Lillelund og Jens Michaelsen, Tingvejen 30 N, 6500 Vojens. info@stydingvvs.dk, Tlf. 74 50 73 07, CVR. 67143817