Sommerhuse

Styding VVS Aps samarbejder med Åhuse – Sommerhuse.

I Åhuse går værdier som omhyggelighed, perfektionisme, kreativitet og god smag hånd i hånd med visionen, om at kunne gøre en forskel.
Denne forskel skal kunne mærkes og opleves af vores kunder.
Det er derfor vores målsætning, at alle kunder skal have en totaloplevelse, ved at vælge Åhuse i Jylland. Det skal føles rigtigt hele vejen og det er vigtigt for os at vore kunder er trygge ved processen. Så kan vi skabe det ultimative rum for det mest værdifulde i vores travle hverdag – nemlig vores fritid. Krav og behov defineres.

At vælge de rette materialer til drømmehuset, sikrer en værdifast investering. Vi anser det derfor også, som en del af vores ansvar, at vores kunder får en korrekt rådgivning. Vi kender markedet, såvel som de nye trends og har en fod fornemmelse for en fremtidssikret og god smag. Vi er derfor heller ikke bange, for at involvere os i vores kunders ønsker. Vi holder hvad vi lover . og så er den ikke længere!

Hvis man får godt begyndt, kan man blive ordentlig færdig

Når du skal bygge, er det vigtig du har tillid til dine håndværkere. I Åhuse ligger vi stor vægt på at få begyndt rigtig, og giver os god tid til at høre dine drømme og ønsker. Vi har over 20 års solid håndværker erfaring, og den værner vi godt om. Vores faglige stolthed, er din garanti for et godt resultat.

 

Styding VVS

v/ Jan Lillelund og Jens Michaelsen, Tingvejen 30 N, 6500 Vojens. info@stydingvvs.dk, Tlf. 74 50 73 07, CVR. 67143817