• Mandag - Onsdag: 09.00–16.00
  • Torsdag: 09.00–17.30
  • Fredag: 09.00–14.00 | Lør - Søn: Lukket

Badeværelser

Kom ind i vores udstilling, for at få noget inspiration til nyt badeværelse.

Hos Styding VVS har vi ekspertisen, og rutineret personale, der nemt og sikkert guider dig og dit projekt fra drøm til virkelighed. Om du har specielle løsningsønsker eller det skal holdes simpelt, så er vi klar på opgaven og sikre dig et super resultat.

Vi vægter højt på kvalitet og har derfor altid et stor udvalg af diverse sanitet i udstillingen. 

Kom ind forbi eller ring og fortæl os om din drøm, og dine ønsker til et nyt bad eller badeværelse. Med udgangspunkt i dine ønsker, og de m2 der er til rådighed, vælger vi i dialog med dig den helt rigtige løsning.

Vi har et godt samarbejde med bla. Murer, tømrer, maler og elektrikkere og laver derfor også badeværelser i total entreprise.

Bad og badeværelse er meget mere end bare vask, toilet og brus. Badeværelset er i dag også et sted man kan og bør slappe af når mulighederne byder sig.

Styding VVS er en del af Bad og Design

“Badeværelset er et af de rum i boligen, det godt kan betale sig at overlade til en professionel, for der er ganske få ting, du selv må udskifte eller reparere på. Anvender du os som autoriseret VVS installatører er du garanteret en badeværelsesløsning, der lever op til den gældende lovgivning, ligesom du er sikker på at få løsninger der er udført korrekt og fungerer."

Ved at bruge en af vores VVS Konceptinstallatører du garanteret en god totalløsning, hvor du ikke selv skal stå for at koordinere de forskellige håndværkere. Det klarer VVS-installatøren, der har et fast team af håndværkere, som kender hinandens rutiner, processer og kompetencer.”

Få et uforpligtende tilbud på et nyt bad eller badeværelse

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 74 50 73 07 via mail info@stydingvvs.dk.

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Firmainfo

Styding VVS
v/ Jan Lillelund, Jens Michaelsen & Jens Hoff
CVR. 67143817

Kontaktinfo

Tingvejen 30 N, 6500 Vojens
Tlf: +45 74 50 73 07
E-mail: info@stydingvvs.dk

Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00–16.00
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag : 09.00–14.00
Lørdag - Søndag : Lukket