• Mandag - Fredag : 13.00–16.00
  • Fre: 08.00–12.30 | Lør - Søn: Lukket

Fjernvarme og FJR

Hos Styding VVS har vi stor kompetence og erfaring i såvel nyetablering af fjernvarme installationer som vedligeholdelse og renovering af eksisterende fjernvarme installationer.

Hvad enten det drejer sig om fjernvarme installationer i små private hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme, så er vi hos Styding VVS meget kompetent som både rådgiver og arbejdstager, og udfører altid et professionelt VVS arbejde.

Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører

Styding VVS er registreret under Haderslev Kommunes FJR-ordning.

Brancheorganisationerne Tekniq, DS Håndværk & Industri og Dansk Fjernvarme gik i foråret 2005 sammen med Teknologisk Institut om at etablere en landsdækkende, kvalitetssikret serviceordning for fjernvarme – med inspiration fra OR-Ordningen, der gælder for oliefyr.

Den nye ordning er nu på plads og træder i kraft den 1. januar 2006. Det officielle navn er “Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører” – forkortet FjR-ordningen. Ude hos kunderne kalder vi det “Fjernvarmens Serviceordning”.

FjR-Ordningen indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer til selve arbejdet. Det kan kun udføres af servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme.

Arbejdet omfatter et hovedeftersyn (ca. hvert 6. år) med en nøje gennemgang af alle installationer hos den enkelte kunde, der har med varme og varmt brugsvand at gøre. Hertil kommer et servicetjek (ca. hvert 2.år) på fjernvarmeanlæggets driftstilstand og funktion. Generel energirådgivning er også en naturlig del af den servicepakke, kunderne får tilbudt.

Skriv til os

Gemina Termix

Service ordning

Danfoss

Redan

Firmainfo

Styding VVS
v/ Jan Lillelund, Jens Michaelsen & Jens Hoff
CVR. 67143817

Kontaktinfo

Tingvejen 30 N, 6500 Vojens
Tlf: +45 74 50 73 07
E-mail: info@stydingvvs.dk

Åbningstider

Man - Tors : 13.00–16.00
Fredag : 08.00–12.30
Lørdag - Søndag : Lukket