Ved jordvarme graves der jordvarmeslanger ned i ca. 1 m. dybde. Jordvarmepumpen køler så en frostfri væske ned, som den sender ud i slangerne i jorden. Det er her at varmen fra jorden, opvarmer den nedkølede væske, derved navnet jordvarme. Den temperaturforskel udnytter jordvarmepumpens kompressor til at varme boligen op, samt det varme brugsvand.

Hvad er jordvarme?

Gennem solens energi opvarmes de øverste jordlag og det er gennem den jordvarme der skabes, at varm vand kan løbe gennem radiatorer eller gulvvarme og give varmt brugsvand. Jordvarme er som opvarmning af huse 100% dækkende på lige fod med andre varmekilder som eksempelvis oliefyr.

Få et tilbud på jordvarme

Hvordan virker jordvarme?

Ved jordvarme lægges der et jordvarmeanlæg ned i det øverste jordlag. Når dette jordlag så opvarmes af solens energi, omdannes den naturlige varme i jorden til varme du kan bruge inde i huset. Varmepumpens kompressor giver dig dermed varmt brugsvand samt varme til gulve og radiatorer.

Pris på jordvarme

Jordvarme er meget populær som opvarmningskilde. Dette skyldes de store besparelser, der viser sig på varmeregningen i forhold til andre varmekilder.

Vi tilbyder priser på varmepumpe til jordvarme fra 88.295,- afhængig af fradrag og tilskud samt eksisterende varmekilde. Prisen er inkl. standardinstallation og montering samt nedtagning og bortkørsel af eksisterende varmeløsning. 

Kontakt os på 74 50 73 07 for et uforpligtende tilbud på jordvarme. Du er også velkommen til at skrive til en mail til os på info@stydingvvs.dk.

Service på jordvarme varmepumper i Haderslev og Vojens

Hos Styding VVS ApS har vi valgt ikke at udføre service på hverken varmepumper eller gaskedler. Vi er derimod behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores samarbejdspartner, Gastech Energi, som vi har et super godt samarbejde med. De klarer både service på varmepumper og gaskedler.

Tilskud til jordvarme

Du kan få tilskud, når du udskifter din varmekilde til jordvarme. Du kan læse mere om tilskuddet hos vores samarbejdspartner her.

Ring til os