Hvis man ikke har ideelle forhold til jordvarme eller ønsker at få hele haven gravet op, er der mulighed for at få installeret en luft til vand varmepumpe. Denne varmepumpe trækker varmen ud af luften og bringer varmen i radiatorer eller gulvvarme og sørger for varmt brugsvand.

Med en luft til vand varmepumpe har du samme komfort og næsten samme økonomi som med et jordvarmeanlæg, men man skal ikke have gravet slanger ned i jorden.

Vi forhandler hele serien fra CTC og ELCO, som byder på et stort udvalg. Vi står klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Få et tilbud på luft til vand varmepumpe

Pris på luft til vand varmepumpe

Vores pris på en luft til vand varmepumpe starter fra 68.295,- afhængig af fradrag, tilskud og hvilken varmepumpe man vælger at bruge samt ens eksisterende varmekilde. Denne pris er inklusiv standardinstallation, nedtagning og bortskaffelse af eksisterende varmeløsning.

Kontakt os på 74 50 73 07 for et uforpligtende tilbud på luft til vand varmepumpe. Du er også velkommen til at skrive til en mail til os på info@stydingvvs.dk.

Montering af luft til vand varmepumpe i Haderslev og Vojens

Fordelen ved montering af luft til vand varmepumpe er at den er simpel at installere og ikke fylder så meget som eksempelvis et jordvarmeanlæg. Styding VVS ApS står klar til at hjælpe dig med alt hvad der kræves til montering af luft til vand varmepumpe. Efter montering passer en luft til vand varmepumpe sig selv og vi hjælper dig med den årlige servicering af din varmepumpe, som du er forpligtet til.

Service på luft til vand varmepumper

Hos Styding VVS ApS har vi valgt ikke at udføre service på hverken varmepumper eller gaskedler. Vi er derimod behjælpelige med at sætte dig i kontakt med vores samarbejdspartner, Gastech Energi, som vi har et super godt samarbejde med. De klare både service på varmepumper og gaskedler.

Tilskud til luft til vand varmepumper

Du har mulighed for at få tilskud når du udskifter din varmekilde til luft til vand varmepumpe. Det kan du læse mere om hos vores samarbejdspartner her.

Ring til os