Ønsker du at opvarme dit hus med en kilde, der er 100% CO2-neutral? Så er et træpillefyr noget for dig. Udover at et træpillefyr beskytter vores miljø, så giver et træpillefyr typisk også en løbende besparelse på 50-60% på varmeregningen.

Styding VVS ApS har mange års erfaring med både installation og servicering af træpillefyr. Med et træpillefyr fra Renergi er komforten på niveau med gas og olie, da disse træpillefyr kun kræver, at du tømmer dit træpillefyr for aske få gange om året.

Få et tilbud på træpillefyr

Fordele ved træpillefyr

En af de helt store fordele ved træpillefyr er, at der stort set ingen forurening er ved at bruge et træpillefyr. Der ses ofte også en stor besparelse på varmeregningen i forhold til mere traditionelle varmekilder.

Fordelen ved træpillefyr i forhold til andre energivenlige løsninger er, at denne varmekilde også er egnet til huse af ældre dato. Et træpillefyr kan være en større startinvestering, men til gengæld er fordelen at man tjener udgiften ind igen efter nogle få år.

Montering af træpillefyr

Ønsker du montering af et nyt træpillefyr i enten et nyt eller et eksisterende hus, så står Styding VVS ApS klar til at hjælpe. Vi er forhandler af prisvindende træpillefyr fra ÖkoFEN og vi er samtidig behjælpelige med montering af dit nye træpillefyr.

Opgrader Dit Opvarmningssystem til Træpillefyr i Haderslev og Vojens

Har du overvejet at skifte til en miljøvenlig opvarmningsløsning i Haderslev og Vojens? Træpillefyr fra Styding VVS ApS er den ideelle måde at reducere dit CO2-aftryk og samtidig opnå betydelige besparelser på din varmeregning. Med vores træpillefyr fra Renergi kan du nyde en komfortabel varmeoplevelse, der kun kræver periodisk asketømning. Opgrader dit opvarmningssystem i dag og oplev fordelene ved en moderne og bæredygtig varmekilde.

Pris på montering af træpillefyr i Haderslev, Vojens og omegn

Vores pris på et nyt træpillefyr er inkl. montering. Vi står også klar med servicering af dit træpillefyr.

Kontakt os på 74 50 73 07 for et uforpligtende tilbud på nyt træpillefyr. Du er også velkommen til at skrive til en mail til os på info@stydingvvs.dk.

Ring til os